• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenwagens

Poppenwagens vindt u in het grootste aanbod bij Poppenwagen.be voor de kleinste en wat grotere poppenmoeders. De kleinste poppenwagens zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, maar wij hebben ook modellen in het aanbod die zijn ontwikkeld voor kinderen van 3 jaar en ouder. Bekijk de collectie en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Houten poppenwagens

Wij bieden poppenwagens van verschillende materialen aan, zoals van hout en van kunststof. De modellen van hout zijn in allerlei variaties verkrijgbaar en er zijn uitvoeringen die ideaal zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is voor kinderen in de jongste leeftijdsgroep geweldig leuk om achter een poppenwagen te lopen en niet in de laatste plaats omdat er zo zelfstandig stapjes kunnen worden gezet. Dergelijke wandelwagentjes kunnen namelijk ook als een loopwagen worden gebruikt. Het aanbod van poppenwagens bestaat voor een groot deel uit modellen van kunststof en stof en worden in uiteenlopende modellen aangeboden. Bijvoorbeeld in de vorm van een buggy, maar ook als complete wandelwagen. U kunt bij uw keuze dan ook altijd rekening houden met de leeftijd en belevingswereld van uw kind en met het materiaal.

Kijk ook eens op:

Retro poppenwagenPoppenwagen dekentjeHouten poppenwagenRieten poppenwagen

 

Een deel van de poppenwagens in het aanbod van Poppenwagen.be bestaat uit complete sets die met accessoires en bekleding wordt geleverd. Bij accessoires kunt u onder meer denken aan een luiertas. Andere modellen bestaan uit een combinatie van een wandelwagen, buggy en reiswieg in één. Indien u een van de poppenwagens koopt die zonder bekleding en accessoires wordt geleverd, dan kunt u altijd overwegen deze mee te bestellen. Wij hebben namelijk ook poppen in het assortiment opgenomen net als knuffeldieren. De accessoires bestaan uit voordelige poppendekentjes, maar ook uit drinkflesjes en tasjes. Bij Poppenwagen.be bieden wij u bovendien de optie om een van de poppenwagens met naam te bestellen of een luiertas met naamopdruk aan te schaffen. Het is echt de moeite waard om na de keuze voor een van de poppenwagens te hebben gemaakt nog even verder te kijken. De poppenwagen van uw voorkeur kunt u dan alvast in het winkelwagentje plaatsen om dan nog even vrijblijvend verder te winkelen. 

© 2024 Poppenwagen.be is onderdeel van XLShop