• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Quinny poppenwagen

Bent u op zoek naar een Quinny poppenwagen? Dat is dan een uitstekende keuze, want deze modellen hebben altijd iets extra’s en uw kind kan er jaren achtereen plezier van hebben. Bij Poppenwagen.be bent u aan het goede adres als u specifiek op zoek bent naar een Quinny poppenwagen, want wij hebben meerdere modellen beschikbaar voor de scherpste prijs. 

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Populair merk

Een Quinny poppenwagen is doorgaans geschikt voor kinderen in een leeftijd vanaf 3 jaar, maar dan beleven ze er ook daarna nog plezier aan. De poppenwagens van Smoby in het model Quinny zijn namelijk voor kinderen tot en met de leeftijd van 6 jaar geschikt, maar zelfs kinderen die 7 jaar zijn vinden het ook nog geweldig om achter de wandelwagen te wandelen. Het leuke van het aanbod dat u bij Poppenwagen.be kunt vinden is, dat wij meerdere uitvoeringen beschikbaar hebben. Dat betekent dat er wat te kiezen valt en u daarin niet beperkt wordt tot de keuze voor een enkel model. Extra voordeel is dat Smoby bekend staat als een kwaliteitsmerk en dat betekent dat de Quinny poppenwagen niet alleen geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden, maar ook al die jaren prima meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bij een Quinny poppenwagen is er vaak sprake van een multifunctionele wandelwagen voor de jonge poppenmoeders. Dat is ook bij het aanbod van Poppenwagen.be het geval, want u kunt voor een model gaan dat 4in1 opties heeft of bijvoorbeeld 3 in1 opties te bieden heeft. Naast dat de Quinny poppenwagen dan als wandelwagen gebruikt kan worden, geldt bij een 3in1 model dat er ook sprake is van een buggy en een reiswieg. Bij een 4in1 uitvoering van Smoby geldt dat er dan als extra nog een maxi-cosi aan is toegevoegd. Bij Poppenwagen.be kunt u uit deze uitvoeringen kiezen, maar het aanbod is nog groter. Zo bieden wij ook de gelegenheid om een Quinny tweeling poppenwagen te bestellen. Zo kan de poppenmoeder met twee poppenkinderen tegelijk op pad. De levertijd van al deze uitvoeringen bedraagt slechts een dag en de Quinny poppenwagen wordt geleverd met een dertig dagen zichttermijn. 

Contact

Poppenwagen.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870154
Contact
Facebook

© 2021 Poppenwagen.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord