• Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Poppenwagen met naam

Poppenwagen met naam? Dat maakt dit speelgoed voor jonge kinderen extra bijzonder. Bij Poppenwagen.be krijgt u de gelegenheid om een keuze te maken uit het grootste online poppenwagen aanbod en kunt u dan ook een poppenwagen met naam bestellen. Voor meerdere modellen geldt namelijk de mogelijkheid om een sticker met de naam in fraaie letters te bestellen.

Onze services

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Persoonlijk tintje

Het is natuurlijk uniek als uw kind achter een poppenwagen met naam rondloopt, zodat iedereen weet hoe de jonge poppenmoeder heet. De eigen naam onderscheidt het wandelwagentje dan ook ten opzichte van de vele andere poppenwagens. Wij hebben een divers aanbod voor u, waaruit u een keuze kunt maken voor een poppenwagen met naam. Niet alle soorten modellen zijn geschikt, maar er is voldoende keuze om een ideaal wandelwagentje te vinden, waar de naam van uw kind op kan worden geplaatst. Dat gebeurt aan de hand van een sticker in de vorm van maatwerk. Het zijn vooral de houten poppenwagens die de beste gelegenheid bieden om de naam van uw kind op te plaatsen. Met betrekking tot de naamstickers geldt deze apart van de poppenwagen besteld kunnen worden. Na de levering van de naamsticker kunt u de naam dan zelf op de gewenste positie plakken en is de poppenwagen met naam een feit. De stickers voor de poppenwagen met naam verschillen overigens in kleur, zodat u daarmee rekening kunt houden.

Er is nog een andere mogelijkheid voor een poppenwagen met naam en dat is de naam van uw kind te laten afdrukken op een luiertas. Dit is bij een aantal modellen mogelijk, zoals bij de Bayer Trendy en bij de luiertas Sweet voor de poppenwagen van Bandits & Angels. Zowel voor de stickers met naam als de opdruk op een luiertas geldt dat er voor maximaal tien tekens plaats is. U kunt eerst op uw gemak ontdekken welke poppenwagen met naam het leukste is om voor uw kind te kopen of overwegen om een luiertas met naam aan te schaffen. De levertijd staat bij de producten vermeld, zodat duidelijk is wanneer u de bestelling mag verwachten. 

Contact

Poppenwagen.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870154
Contact
Facebook

© 2021 Poppenwagen.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord