• Voor 11:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenwagen

Gemaakt van nautuurlijk materiaal en een garantie voor eindeloos veel speelplezier. Kies een houten poppenwagen voor uw poppenmoeder.

Onze services

  • Voor 11:30u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Natuurlijk karakter

Een van de grootste voordelen van een houten poppenwagen is het natuurlijke karakter dat ervan afstraalt. Niet alleen de uitstraling is natuurlijk, maar het materiaal zelf uiteraard ook en dat vinden kinderen altijd prettig aanvoelen. Er zijn nog meer voordelen te presenteren, want het is algemeen bekend dat hout duurzaam is en over sterke eigenschappen beschikt. Een houten poppenwagen kan dan ook jarenlang meegaan zonder dat aan de kwaliteit en eigenschappen wordt afgedaan.

Eigen fantasie

Nog een voordeel is dat een houten-poppenwagen automatisch de creativiteit van kinderen stimuleert. De poppenwagens van hout worden in eenvoudige uitvoeringen vervaardigd, zodat er volop ruimte overblijft om de eigen fantasie aan te spreken als ermee gespeeld wordt.

Spelen met de babypop

Als kinderen net kunnen lopen, dan is het natuurlijk geweldig om hen een houten poppenwagen te geven. De poppenwagen kan gebruikt worden om de pop leggen en te laten slapen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er mee gewandeld kan worden. De wagen kan uw kindje ondersteuen en biedt stabiliteit en stevigheid. Handig voor kinderen die nog niet helemaal in balans zijn en net de eerste stapjes zetten. Bij het vervaardigen van de houten poppenwagens hebben de verschillende merken rekening gehouden met deze leeftijdsgroep. De hoogte van de duwstang is zo afgesteld dat deze bijvoorbeeld voor kinderen vanaf 1 jaar al geschikt zijn. Daarnaast hebben deze wagen doorgaans een hoger gewicht zodat ze voldoende tegenwicht kunnen bieden. De multifunctionele wagens zijn daardoor te gebruiken als poppenwagen en als loopwagen. Handig!

Verstelbare duwstang

Aangezien kinderen snel kunnen groeien en het de bedoeling is om lang plezier te hebben van de houten poppenwagen kan er voor een model gekozen worden waarvan de duwstang verstelbaar is. De hoogte van de duwstang en de mogelijkheid om deze te verstellen tot een bepaalde hoogte in centimeters staat vermeld bij de productomschrijving. Daar is ook te vinden voor welke leeftijdsgroep de houten poppenwagen geschikt is.

Groot aanbod

Als grootste online webshop van België hebben wij een ruim aanbod met meer dan 40 verschillende wagens. Klein of groot, compleet gekleurd of juist neutraal en met een moderne look of een ouderwetse uitstraling. Wij bieden het allemaal aan. De houten poppenwagen modellen zijn van verschillende (bekende) merken. Het ruime assortiment garandeerd dat er voor iedereen een passende houten poppenwagen te vinden is. 

Snelle levering

Er kan op elk gewenst moment een houten poppenwagen worden besteld. Waarbij altijd voor een snelle levering wordt gezorgd. Vanaf een bepaald bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht en er kan op verschillende manieren worden afgerekend. Wacht daarom niet langer en bestel uw houten poppenwagen zo snel mogelijk.

Kijk ook op:

Poppenwagen hout

© 2024 Poppenwagen.be is onderdeel van XLShop