• Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Houten poppenwagen

Een houten-poppenwagen is geweldig leuk speelgoed voor kinderen, want zo kan er zelf moedertje gespeeld worden en aan de wandel worden gegaan. Op onze website wordt een ruime keuze uit de leukste poppenwagens van hout geboden. Het assortiment is overzichtelijk samengesteld, zodat het gemakkelijk en leuk is om een houten poppenwagen te bestellen. 

Onze services

  • Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Een van de grootste voordelen van een houten-poppenwagen is het natuurlijke karakter dat ervan afstraalt. Niet alleen de uitstraling is natuurlijk, maar het materiaal zelf uiteraard ook en dat vinden kinderen altijd prettig aanvoelen. Er zijn nog meer voordelen te presenteren, want het is algemeen bekend dat hout duurzaam is en over sterke eigenschappen beschikt. Een houten poppenwagen kan dan ook jarenlang meegaan zonder dat aan de kwaliteit en eigenschappen wordt afgedaan.

Nog een voordeel is dat een houten-poppenwagen automatisch de creativiteit van kinderen stimuleert. De poppenwagens van hout worden in eenvoudige uitvoeringen vervaardigd, zodat er volop ruimte overblijft om de eigen fantasie aan te spreken als ermee gespeeld wordt.

Als kinderen net kunnen lopen, dan is het natuurlijk geweldig om hen een houten poppenwagen te geven. De poppenwagen kan gebruikt worden om de pop leggen en te laten slapen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er mee gewandeld kan worden. De wagen kan uw kindje ondersteuen en biedt stabiliteit en stevigheid. Handig voor kinderen die nog niet helemaal in balans zijn en net de eerste stapjes zetten. Bij het vervaardigen van de houten poppenwagens hebben de verschillende merken rekening gehouden met deze leeftijdsgroep. De hoogte van de duwstang is zo afgesteld dat deze bijvoorbeeld voor kinderen vanaf 1 jaar al geschikt zijn. Daarnaast hebben deze wagen doorgaans een hoger gewicht zodat ze voldoende tegenwicht kunnen bieden. De multifunctionele wagens zijn daardoor te gebruiken als poppenwagen en als loopwagen. Handig!

Aangezien kinderen snel kunnen groeien en het de bedoeling is om lang plezier te hebben van de houten poppenwagen kan er voor een model gekozen worden waarvan de duwstang verstelbaar is. De hoogte van de duwstang en de mogelijkheid om deze te verstellen tot een bepaalde hoogte in centimeters staat vermeld bij de productomschrijving. Daar is ook te vinden voor welke leeftijdsgroep de houten poppenwagen geschikt is. Als grootste online webshop van België hebben wij een ruim aanbod met meer dan 40 verschillende wagens. Klein of groot, compleet gekleurd of juist neutraal en met een moderne look of een ouderwetse uitstraling. Wij bieden het allemaal aan. De houten poppenwagen modellen zijn van verschillende (bekende) merken. Zo bieden wij wagens aan van onder andere de volgende merken: Bandits & Angels, Janod, Simply for Kids en Pinolino. Het ruime assortiment garandeerd dat er voor iedereen een passende houten poppenwagen te vinden is. 

Er kan op elk gewenst moment een houten poppenwagen worden besteld. Waarbij altijd voor een snelle levering wordt gezorgd. Vanaf een bepaald bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht en er kan op verschillende manieren worden afgerekend. Wacht daarom niet langer en bestel uw houten poppenwagen zo snel mogelijk.

Kijk ook op:

Poppenwagen hout

Contact

Poppenwagen.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870154
Contact
Facebook

© 2021 Poppenwagen.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord